Find din rejse til England 

Fuglejagt på Heveningham Hall

På Heveningham er alt muligt, og egner sig perfekt til eksklusive netværksarrangementer eller en forlænget weekend for de kvalitetsbevidste venner. Vi kan arrangerer alt fra privat helikoptertransfer t/r,  privatfly, og til shoppingevents for kvinderne imens deres påhæng nyder en fasanjagt og hinandens selskab.  

Arrangmenter fra 2 dage og op
Pris på forespørgsel. 
LÆS MERE

Roughshooting, Willby Hall

Gummistøvler, engelske countryboys og masser af stemning.  Willby hall er vores mest traditionelle og uformelle løsning på mindre Rough shootings. Paraden vil være blandet af ænder, fasaner, agerhøns, kaniner, hare og stenhøns. En perfekt pakke til en gruppe på 4-6 jægere.


5 dages ophold og 3 dages jagt
Pris pr. person fra 10.900,-
LÆS MERE

Duejagt ved Newark

Blå dage, hyggelige aftenstunder med vennerne, god mad og mange udfordrende skud. Tag med os til Newark, hvor vi udbyder duejagt hos Mike. Med ung energi, masser af erfaring og en ekstrem dedikation for kundeservice, har vi fundamentet for en uforglemmelig tur efter de hurtige blå skovduer i det Engelske.

5 dages ophold og 3 dages jagt
Pris pr. person fra kr. 8.800,-
LÆS MERE

Dåhjorte ved Saffron Walden

Brunstjagt på kapitale dåhjort ved Saffron Walden. Landskabet breder sig med store engdrag, mange små remisser, stengærde og mindre skove. Bestanden af dåvildt er exceptionel, og der nedlægges hvert år flere medaljetrofæer. En jagtoplevelse langt udover det sædvanlige, hvor mulighederne er enorme. Hvor mange steder kan man kombinere en kapital dåhjort med muntjac og chinese waterdeer?  

 

5 dages ophold og 3 dages jagt.
Pris pr. person fra 12.900,-
LÆS MERE

Kapital kronhjort ved Wroxham

Intens brunst, ufremkommeligt terræn, skudafstande helt ned til 15-20 meters afstand. Denne helt ekstraordinære oplevelse, er noget af det mest eksklusive vi tilbyder. Med en afskydning på kun 3-4 hjorte om året, er der rift om pladserne. Du vil blive guided personligt af Andrew selv.  Indkvarteringen finder sted, blot 15 min. kørsel fra området og skaber de perfekte rammer for dig, når du ikke er på jagt.

 

Pris pr. person 55.900,-
4 dages jagt og 5 dages ophold. hjort på min. 8 kg.
LÆS MERE

Muntjac og Chinese Waterdeer

Fantastiske områder, professionelle guider og lækre indkvarteringer.  Muntjac blev importeret i begyndelsen af det 20ende århundede fra Kina til Woburn Park, og er idag spredt over hele landet. de første "fritlevende" individer af kinesisk vandrådyr, stammer fra undslupne dyr fra Whip Snade Zoo, tilbage i 1929. Den samlede bestand i England menes at udgøre 10% af den samlede verdensbestand.

 

Pris pr. person fra 8.000,-
3 dages jagt og 5 dages ophold
LÆS MERE

Noget helt bestemt i tankerne?

Har du svært ved at finde den rejse der passer præcis på dine ønsker?
Jagtrejsekonsulenten tilbyder dig muligheden for en komplet skræddersyet rejse

 

Læs mere om skæddersyede rejser

Klar til at bestille din rejse?

Kontakt os igennem formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt

Når du udfylder formularen, accepterer du at din oplysninger anvendes til at servicere din henvendelse bedst muligt. Læs mere i vores betingelser.