Vores partnere

Heveningham Hall Estate

Heveningham Hall Estate hører til den absolutte elite, når det kommer til engelske fuglejagter. Med et område på 6.000 hektar, totalt omlagt til fuglejagter, tilhørende indkvarteringer og et serviceniveau der ikke tåler sammenligning, er vi her i en ende af skalaen for de mest kræsne kunder. 

Jagtrejsekonsulenten har indgået et samarbejde med Heveningham Hall Estate på det danske marked, hvor vi varetager alle deres kundeforespørgsler, koordinering af events, rejseplaner osv. Vi er meget stolte af samarbejdet og ser frem til at give mange kvalitetsbevidste danskere en oplevelse udover det sædvanlige. 

Se mere om heveningham Hall estate på: 

www.heveninghamhallshoot.com

 

Polen "STOM Hunting"

Vores samarbejdspartner i Polen består af to unge mennesker, som driver en dynamisk virksomhed med mange spændende kontakter i Polen, som gør, at du kan få den helt rigtigte jagtoplevelse. De har begge en fælles passion for jagt. Indkvarteringen finder normalt sted i jagtområdet – og ikke på hoteller inde i byerne (dette kan dog selv vælges) Så hvis du er interesseret i en spændende jagtoplevelse og ​​et uforglemmeligt jagteventyr, er det KUN med os og og KUN i Polen. Vores partner i Polen taler iøvrigt engelsk.

En jagtrejse til Polen er helt klart et sikkert valg!

Namibia "SangWali Hunting"

Fusce eget laoreet nisl. Pellentesque sed ex non lorem rhoncus condimentum. Aenean ut posuere orci. Aliquam suscipit euismod ipsum quis pellentesque. Donec dapibus magna sem, non posuere lorem imperdiet in. Donec fringilla augue in dui tempus, eu efficitur nisi blandit. Aliquam ac urna purus. Ut euismod posuere condimentum. Aenean eu augue quis quam vehicula malesuada quis eget massa.

Klar til at bestille din rejse?

Kontakt os og få et tilbud på din rejse