Om Jagtrejsekonsulenten 

Jagtrejsekonsulenten blev stiftet i foråret 2019 af Jonas Finnemann.  Han har igennem de seneste 10 år rejst i det meste af Europa på jagt. Fra Ibex i Spanien, gemse i Slovenien til adskillige europæiske drivjagter og højlandshjorte i Skotland. Derudover tæller mange besøg i Sverige, Rumænien, Tyskland, England og Polen.

Efter at have rejst med forskellige danske udbydere, som en ekstremt krævende kunder, fik Jonas tilbuddet om at blive rejsekonsulenten for Diana & Limpopo travel.  Efter ca et års tid som konsulent, ville Jonas mere og han blev enig med Limpopo om, at han ville starte sit eget bureau!  tiden hos Limpopo gav ham en stor indsigt i markedet "på den anden side" og han mente han kunne gøre en endnu større forskel, ved at starte for sig selv. 

Jagtrejsebranchen har været igennem en kolosal udvikling de seneste 10 år. Digitaliseringen har trukket kommunikation op på et helt andet niveau, som gør det sikkert og trygt at booke "hyldevarer" direkte hos outfitteren i det pågældende land. Jeg anbefaler ugentligt mine kunder, at finde en udbyder i det land de ønsker at rejse til, da min involvering er ganske unødvendig, hvis "bare" produktet er f.eks. standard bukke og kunden ikke har nogle særlige krav ifht. vildttæthed, trofæstørrelser, organisering, indkvartering osv. Jeg kommer ind i billedet, i det øjeblik at der ingen tid er til fejl! Vi leverer produkter som er gennemtestede og vi står 100% ved det vi laver. f.eks. en drivjagt, hvor man skal have afskydningen op over de 60 stk. vildt på 3 dages jagt, kræver planlægning, koordinering, kontakter og erfaring. Det er her vi kommer ind i billedet, som særdeles relevante. Et andet eksempel kunne være virksomheder der ønsker en 100% tilrettelagt tur på fasaner i England, med deres 10 største kunder. Det er ikke noget man "bare" gør. 
Kort sagt, jo flere rejsedeltagere, jo større krav til vildtæthed og trofæstørrelser, jo mindre tid til planlægning - desto større bliver min rolle, da det er afgørende for resultatet i den sidste ende.

Vi er din personlige jagtrejseconcierge

Jagtrejsekonsulenten er et specialiseret jagtbureau med fokus på kvalitet og særlig personlig rådgivning, af den enkelte jæger. Vores vision er klar. Vi tilstræber ikke at blive blandt de store, og konkurrer ikke på almindelige "hyldevarer". Vi leverer service, kvalitet og garanti for en 100% gennemført rejse - hver gang.  

 

 

"Failure is no option"

Vores målsætning er omkring 100 faste kunder, hvor halve løsninger ikke er en mulighed. Vi har fokus på få destinationer, hvor vi og ikke mindst vores outfittere, er i den absolutte superliga. Med et kundeklientel, hvor der rejselysten er stor, udfører vi også rådgivning som tredjepart i forbindelse med rejser til andre destinationer end vores egne. Vi kender faldgruberne og vi kender branchen - så henvend dig trygt til os, hvis det bliver for uoverskueligt. Vi er jyske, vi er lige ud af posen og vi er ekstremt dedikeret, når det kommer til kundernes tilfredshed!  

Klar til at bestille din rejse?

Kontakt os og få et tilbud på din rejse